Детски  Празник „Том и Джери‘‘ 2019г. ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА КЪМ СПОРТА

 

Детски Спортен Празник  „Том и Джери‘‘ 2019 се организира за девета поредна година. Спортно събитие е насочено към  децата в нашия град. Главната идея на детският  празник и турнир под мотото “Да върнем децата към спорта“. Насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най- ранна възраст.

В празника ще бъдат представени:  художествена гимнастика, спортни танци,  народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол.

Детски Празник „Том и Джери‘‘ 2019 ще се проведе гр. София – зала „Сиконко“  дати на провеждане:  19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа.

Очаква се да  присъстват  над  8000 гости и деца, поканени за откриването на събитието са много популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта. В инициативата участие ще вземат и деца от домове за сираци.

Тази година организирането на  празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на генералните спонсори на събитето едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец“ и „Day&Night“, Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Сокове ‘‘Флорина‘‘- производители на Плодова Напитка Fresh Premium, ‘‘БОДУ –СОТ‘‘, Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и Езиков център ‘‘Бизи‘‘.