ЗАВЪРШИ ТУРНИРА НА ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ ,, ТОМ И ДЖЕРИ’’ С УЧАСТИЕТО НА НАД 500 ДЕЦА СЪЗТЕЗАТЕЛИ НА КЛУБА

На турнира на най - популярния сред децата Футболен Клуб ’’Том и Джери’’ участваха над 70 отбора в различни възрастови групи. Турнирът беше разделен в два поредни уикенда 12 и 13 май между училищата и 19 и 20 май между детските градини. През всеки един от дните имаше официално награждаване на победителите, както и на всички останали отбори взели участие. Децата си тръгнаха с много купи, медали и грамоти предоставени от ДФК ,,ТОМ И ДЖЕРИ’’. Бяха раздадени и много индивидуални награди за Най-добър защитник, Най-добър Вратар, Най-добър Нападател, Голмайстор на турнира, Най-добър Полузащитник, Най-добър играч.
Малките футболисти бяха наградени с куп изненади от партньорите на събитието. Раздадоха се над 1000 бутилки минерална вода Девин, над 100 торти от ,,Домашна сладкарница’’ - Любимите Ви десерти от 80-те и 90-те по домашни рецепти, над 3000 опаковки Дъвки Чунга Лунга, италиански десерти Балкони раздадоха над 5000 бройки от вкусните десерти без хидрогенирани мазнини. Сокове с марка Фруго също подкрепиха събитието. Сладоледена къща Джимис раздаде на всички деца сладоледи, с които да се подкрепят в топлото време през четирите дена на турнира по футбол. Перфектната организация на клуба събрал толкова много бъдещи футболни гордости, обсипвайки ги с внимание и грижа, накара малчуганите да се почувстват като истински футболни звезди.
ДФК „Том и Джери“ работи по програмата в подкрепа на борбата срещу болести като затлъстяването, гръбначните изкривявания и занижената двигателна култура на днешните деца. Трудолюбие, преодоляване на трудности и взаимопомощ са основните ценности, които ние се стремим да развием в децата.